Mijn portret van Ellen Vogel op televisie!

 

Mijn portret van Ellen Vogel was te zien op 14 december  2013 in het televisieprogramma Sterren op het doek. U kunt nog  kijken bij “uitzending gemist” . Op de pagina “nieuws” kunt u ook klikken op de link “bekijk de uitzending door hier te klikken”

 

1 Reactie
  1. Geachte Hanneke Hielkema,

    Wat een schitterend portret van Ellen Vogel! En die schitterende verborgen dieren! Werkelijk prachtig!
    Ben zeer onder de indruk!

    Hartelijke groeten,
    Marjan Lambrecht

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

Gegevens

Website: https://hannekehielkema.com
Email: info@HannekeHielkema.com

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Hanneke Hielkema, ten aanzien van de website, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van Hanneke Hielkema. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
Translate »