Nationale Portretwedstrijd

Op 27 april 2013 heb ik de vakjury prijs gewonnen in de Nationale Portretwedstrijd met mijn portret van Willem Alexander!! Ik ben daar heel erg blij mee natuurlijk. Ik had het portret op canvas gemaakt formaat 60 x 60 cm, met ook dikke lagen acrylverf. Van het portret is een serie FormArt 3D Art prints gemaakt.  Die worden te koop aangeboden. Verschillende reproducties hebben al een plaatsje gevonden.  Zo een reproductie, met echt dikke verf erop, is haast niet van echt te onderscheiden en te koop voor 343 euro. Voor meer informatie stuurt u mij een mail, via hoofdstuk “contact”.
Een deel van mijn geldprijs van 1000 euro heb ik aan de Stichting Studenten- en Musahar Project Nepal geschonken voor de bouw van een school in Nepal waar veel geld voor nodig is.

 

1 Reactie
  1. Hanneke, dit is echt supergaaf, niet normaal gewoon!
    Je hebt echt talent.

    Groetjes en veel succes
    Lian

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

Gegevens

Website: https://hannekehielkema.com
Email: info@HannekeHielkema.com

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Hanneke Hielkema, ten aanzien van de website, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van Hanneke Hielkema. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
Translate »