EXPOSITIE HANNEKE HIELKEMA WINNARES CULTUURPRIJS VELDHOVEN 2018

Hierbij nodig ik u graag uit voor de opening van mijn super grote expositie in ‘De Verdieping’ Gemeentehuis Veldhoven, Meiveld 1. Deze expositie zal worden geopend door burgemeester Marcel Delhez op vrijdag 18 januari 2019 om 17.00u, inlooptijd 16.30u.

Verder is de expositie te bezichtigen van 18 januari tot en met 19 april 2019, doordeweeks van 9.00u tot 17.00u en dinsdags tot 19.00u. Deze grote expositie werd mij aangeboden omdat ik de Veldhovense Cultuurprijs 2018 mocht ontvangen. Er hangen in deze periode ook werken van mij in Museum ’t Oude Slot, theater ‘De Schalm’, de muziekschool ‘Art4U’ en de Bibliotheek Veldhoven. Ik ben natuurlijk bij de opening op 18 januari, mocht u op een ander moment mijn aanwezigheid op prijs stellen dan kunt u contact met mij opnemen. Mijn mailadres is info@hannekehielkema.com

Ik hoop dat u komt kijken!


Laat een reactie achter

Laatste nieuws

Gegevens

Website: https://hannekehielkema.com
Email: info@HannekeHielkema.com

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Hanneke Hielkema, ten aanzien van de website, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van Hanneke Hielkema. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
Translate »