Burgemeester opent grote Expositie Hanneke Hielkema winnares Veldhovense Cultuurprijs 2018

Op vrijdag 18 januari 2019 om 17.00u wordt “mijn” allergrootste expositie ooit geopend door burgemeester Marcel Delhez van Veldhoven. Deze expositie hoort bij de Cultuurprijs. Iedereen is van harte welkom!! Er hangen ook werken in theater “De Schalm” en J.S. Bach in de muziekschool Art4U en Picasso in de bibliotheek en Theo van Gogh hangt in Museum ’t Oude Slot. Zo leuk allemaal, mijn naam staat in letters op de muur, fantastisch!! Verder loopt de expositie nog tot en met 19 april 2019. Zie verder het hoofdstuk Exposities op deze website.

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

Gegevens

Website: https://hannekehielkema.com
Email: info@HannekeHielkema.com

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Hanneke Hielkema, ten aanzien van de website, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van Hanneke Hielkema. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
Translate »