Archief voor de categorie ‘Expositie’

Komende expo’s: ‘Kunst in het Rond’ 7/ 8 april 2018 Veldhoven en Art Eindhoven Klokgebouw 14/15 april 2018

Zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 Atelierroute ‘Kunst in het Rond’ van 11.00u – 17.00u Smelen 150 Veldhoven Gratis toegang. Zaterdag 14 en zondag 15 april doe ik mee met Art Eindhoven in het Klokgebouw in Eindhoven van 11.-00u tot 17.30u info www.arteindhoven.nl

Lees verder...

Portret Koning Willem Alexander in twee van de elf Rechtbanken

Ik ben trots dat in twee van de elf Rechtbanken van Nederland reproducties hangen van twee verschillende portretten die ik maakte van onze koning. Rechtbank Limburg telt 17 reproducties en Rechtbank Zeeland-West-Brabant een origineel portret en 10 reproducties!  

Lees verder...

Mijn portret van Ellen Vogel op televisie!

  Mijn portret van Ellen Vogel was te zien op 14 december  2013 in het televisieprogramma Sterren op het doek. U kunt nog  kijken bij “uitzending gemist” . Op de pagina “nieuws” kunt u ook klikken op de link “bekijk de uitzending door hier te klikken”  

Lees verder...

Laatste nieuws

Gegevens

Website: http://hannekehielkema.com
Email: info@HannekeHielkema.com

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Hanneke Hielkema, ten aanzien van de website, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van Hanneke Hielkema. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.